dissabte, 25 de febrer de 2017

Quina becadeta!!

Quina becadeta!!

La nostra història comença en un camp. El nostre heroi passejava quan de sobte va vore un tronc foradat i va aprofitar per a fer una becadeta dins.
Es va despertar i es va trobar en mig d'una ciutat del desert. Al seu voltant va vore dos éssers amb un cap molt molt gran que el miraven fixament. 
Els dos éssers van començar a mirar - li el cap i van dir:
- El teu cap no té la mida adequada, tindrem que posar una solució, si no, haurás de morir.
- Però jo no vull morir! - va dir el nostre heroi.
- Som el poble dels Caps Gegants, i si no tens el cap gegant tens que morir - va dir un cap gegant. 
- Però aixó és una boigeria! Qué tindrà que vore el tamany del cap amb la intel·ligència? - i va eixir corrents. Els cabuts van eixir corrents d'arrere d'ell i ell va vore un pont penjant i va decidir creuar-lo. Els cabuts van parar abans d'arribar al pont, i van cridar:
- Has guanyat aquesta batalla però no guanyaràs la guerra!
A l'altra banda del pont hi havia un bosc del que eixia una llum molt brillant. El nostre heroi va vore com eixia d'ella un "alien" molt gran i verd.
- Qui ets tu, nan? - va dir l'alien - no tens l'altura adequada, tindrem que posar una solució o, si no, tindràs que morir!
- Oh, vinga ja! una altra vegada?!
El nostre heroi va eixir corrents, una altra vegada, però es va trobar atrapat de cara a una cascada. L'alien el va alcançar, i quan estava apunt de agarrar-lo, el nostre heroi es va despertar i va dir:
- Buf, estic esgotat! vaig a vore si trobe un millor lloc per a dormir!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari !