dilluns, 19 de desembre de 2016

Carta als Res Mags

Carta als Reis Mags 

Estimats Reis Mags, aquest Nadal no vull regals sol ajudar el món.I tots els regals que vaig a dir seran per a zones necessitades o simplement per ajudar al món.

Primer regal:Voldria per primera cosa que en Estats Units i en tot el món no existeren les armes. I que sol s'utilitzaren per a caçar animals.

Segon regal: Voldria una màquina  que siguera capaç de fer energia  sense fer res. I que s'acabaran les centrals d'energia. No utilitzaríem materials radioactius i no contaminar tant. Deixeu aquesta màquina en un lloc important.

Tercer regal: Voldria que no hi haguera explotació infantil i que al menys que puguen tenir una vida com la nostra. Sense contaminar i destroçar el medi ambient.

Quart regal: Voldria que deixaren d'utilitzar les centrals elèctriques que contaminen.O que intervenen en el cole dels animals o que directament els maten.Per favor aquest desig és que en totes les cases i en les coses elèctriques hi hagen  panells fotovoltaics per a no gastar tant i no fer tantes centrals.

Per favor Reis Mags si no podeu cumplir alguns d'estos desitjos  perquè són impossibles o perquè no teniu el bastant poder, no us preocupeu a canvi feu altres coses que ajuden al món  i que facen que està Terra no s'acabe.

I per favor Reis Mags cuideu-vos molt i intenteu ajudar a molta més gent.
                                                                              
Miquel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari !