dilluns, 28 de novembre de 2016

Viatje al passat


VIATJE AL PASSAT.


Estava jugant amb els meus amics Samuel i Pochattet amb els patins, i pochattet es va  i es va fer molt de mal, aleshores van anar al taller del meu oncle Rober que el taller es de motos i els van ficar tot ple de protecció, casc, rodilleres, botes etc.
Vam buscar per dins del taller i aleshores Samuel va vore una caixa, la van agitar i vam aparèixer en una habitació sense llum.Al fons hi havia unes veles il·luminant a un home que estava escrivint, i ens varen apropar i l’home es va girar, va dir RECOLXOLIU!!! Quinsou vosaltres? Nosaltres ens varen quedar bocabadats perque aquell home es semblava molt a Cervantes anava vestit fe negre i amb un gran coll blanc i rodó.
Aleshores ens va dir:que feu fora del meu llibre? ¡Quines armadures mes rares porteu! Nosaltres li van dir:¿Quina epoca es? Estem a l’any 1600, al segle XVII -Però com pots ser si nosaltres estem al segle XXI a l’any 2016? Però si sou molt pareguts als meus personatges¿On esta Rocinante? -No ho sabem, qui es? Aleshores li van donar una gran idea per a el seu llibre:el que el protagonista de la seva història haria de ser una persona molt ingeniosa i aventurera,què s’ahavia d’,enamorar d’una.
De sobte la vela es va apagar i varen  apareixer en el taller.
ADEU!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari !