M'ho varen contar i ho vaig oblidar. Ho vaig veure i ho vaig entendre. Ho vaig fer i ho vaig aprendre. Confucio, 551-479 a.

diumenge, 24 d’abril del 2016

MISSATGE A UNA BOTELLA


Hola, estic perduda en una illa de l’ Oceà Índic. Anava cap a Malé, la capital de les Maldives, anava per al meu cumple anys. Va aparèixer una tormenta i el motor de l'avió es va omplir d’aigua i vam caure. Jo crec que sóc una de les o els pocs supervivients d’aquest avió

 Ara mateix a soles tinc una butaca de l’avió perqué un home molt gros la va arrancar. A pesar de la desgràcia, em sent molt afortunada perquè hi han molts cocos. Jo agafe un coco, el trenque a una pedra i amb una canya i em bec el liquid. Ja m’estic fartant del coco. Necessite algo amb substància! ! ! !

 Visc a una cabanya a la voreta del mar, la qual és molt bonica… De moment no he trobat ninguna persona més. El que estic vivint es com una aventura i unes vacacions. No sé el que són però en teoria: Tinc ganes de tornar a casa! ! ! Amb el solet de València, d’estar al meu terrat, Ahhh… que bé. AJUDEU-ME! ! ! ! 




1 comentari:

Gràcies per deixar el teu comentari !