M'ho varen contar i ho vaig oblidar. Ho vaig veure i ho vaig entendre. Ho vaig fer i ho vaig aprendre. Confucio, 551-479 a.

dimecres, 12 de febrer del 2014

El monstre de tres caps i el seu amic

Hi havia una vegada en una gran ciutat un xiquet que cada matí passejava al seu gos, sempre feia el mateix recorregut donava uns volta a la xarca, després passejava per el palau dels prínceps i finalment per un riu més gran que un poble. Així ho feia tots el dies a les 7:30 del matí. 
Un día passejant pel riu a l'aigua hi havia una pilota. El gos es va llançar per ella i el xiquet es va caure al riu. Quan anava a eixir d,aquell riu tan fred notà una sensació. Alguna cosa li estirava del peu. Cada vegada li estirava més i el xiquet s'afonà. A l'aigua hi havia un gran monstre marí: era gran i tenia dotze potes,tres caps i llançava foc. Pareixia com deu monstres junts. El xiquet estava atacant. Va còrrer quan reaccionà. Se'n recordà que havia vist eixe monstre alguna vegada. Era en un programa de televisió. Era un superheroí es deía "supersuper" no li feia por res, res de res. Es va recordar de com acabar amb el monstre, era destruint el cap del centre que era el que ho feia tot. El monstre s'apropâ més a ell, el va alcançar però a canvi d'atacar-li va apropar el cap i el xiquet es va pujar a ell. Es va donar compte de que fins un monstre pot ser el teu amic. Tenia una cara com de fam ,no menjava per no atacar a les persones. 
 Cada día que passava per aquell lloc li donava de menjar . La gent de la ciutat sospitava alguna cosa d'aquell xiquet. El miraven amb mala cara. Un día el veïns el varen seguir. Van vore a aquell monstre marí. Li varen llançar pedres, llaunes... El monstre es va defensar i abandonà aquella gran ciutat. El xiquet es va llastimar. Havia perdut al seu millor amic. Quan es va fer major es va anar a buscar-lo va navegar per tots els mars, però no el va trobar. Quan va tornar a la ciutat va recordar al monstre i a ell al riu. Temps després es va anar al riu va vore unes pompes a l'aigua es va apropar i el monstre va eixir de l'aigua. El xiquet ja convertit en home esva emocionar, però li va dir que s'en vaja a la platja perquè estaria més còmode i més segur.
Adrián

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari !