diumenge, 18 de desembre de 2016

TINC POR DE ...

Tinc por de suspendre perque el meu pare es posaría molt enfadat i jo mai he suspés. Ni he suspés un dictat, ni un examen ni una fitxa i no he suspéscurs i no vull que ocurrisca en el futur.

Tambè tinc por a algunes pel.licules que em posa el meu pare de terror i més si son japoneses. Algunes pel.licules son The Ring en espanyol ''El Circulo''. tambè està la pel.licula del ''Resplandor'' un poc i una peli que anava de uns que s'anaven a una casa on habitaven esperits que havien matat a un xiquet i als amics.

De xicotet tenia por a la pel.licula que anava d'un pallaso molt malvat que matava a gent.

Ahir vaig vore una pel.licula que es deia Identity que és en espanyol "Identidad" i anava de que reuniena molta gent en un motel per casualitat, perquè plovia molt i tenien parar allí. Va començar a morir gent poc a poc i al final va resultar que l'assassin era el xiquet de la pel.licula , pero a la vegada la historia de la pel.licula va resultar que passava a la imaginació d'un pressioner que estaba boig i estaven en el jutjat per dir si tenia que estar lliure o estar en un siquiàtric perque ja havia acabat la condena. A mi em va donar un poc de por.
Lo extrany és que no tinc por de les pel.licules quan em gite a dormir, com passa sempre sino que tinc por mentres la veig,

quan tinc por de traure mal nota es quan em van a dir la nota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari !