M'ho varen contar i ho vaig oblidar. Ho vaig veure i ho vaig entendre. Ho vaig fer i ho vaig aprendre. Confucio, 551-479 a.

dimecres, 2 de novembre del 2016

L'atac a l'electricitat

 L´atac a l´electricitat
Miquel Lorca Moreno

Estem en el 2091. Fa pocs any la Terra quasi es mor. Ja no quedava petroli i quasi no hi havien ni plantes de tanta contaminació.
Per això els cotxes elètcirc van començar a funcionar i cada vegada més cotxes eren elèctrics i més fàbriques produiem electricitat. Poc després d´això es van inventar uns robots que normalment sol sabien fer unes quantes receptes de cuina. Però poc a poc van millorar i començaren a fer de tot: llavar els plats, fer la compra i ademés podien parlar i escoltar. Així que després d´uns anys tota persona tenia un robot. El seu desanventatge és que hi havia que carregar-los cada dia.
En 2091 tot pareixia molt tranquil perquè la naturalesa no sufria i tampoc hi havia molta gent pobre. Però no coneixien encara al subdirector d´una xicoteta fàbrica d´electricitat anomenada “ El Raig”. Eixe home s´anomenava Guesis Calicula i el seu pla era accedir al panel de control de l´electricitat, trenca-lo i anar a la lluna amb el seu germà Secos Calicula i agafar pedres de lluna. Com les pedres de lluna produixen electricitat ell les vendría per molts diners i es faria ric.
En la seua casa,Lar Amstrong i el seu robot Eddie estaven jugant al parxís. El besavi de Lar era Neil Amstrong i va heretar d´ell una pedra de lluna que produia electricitat. Encara que no podía utilitzar-la perquè no tenia suficients diners per a un adaptador per a ficar la pedra en el seu robot. Uns anys més tard va aconseguir els diners i es va comprar l´adaptador. El seu robot Eddie no va haver de carregar-lo en un mes però dos mesos després va haver un apagó que va durar hores i hores, dies i dies i messos. Fins que la policia va veure que havien trencat el panel de control.
Tota la gent estaba asustada perquè sense electricitat no podien viure.
Lar es va preocupar i va anar a una estació espacial i va anar cap a la lluna per a buscar pedres llunars i salvar el planeta.
Quan va arribar a la lluna es va trovar amb Gueris Calicula i Secol Calicula
Ell va escoltar els seus plans malvars, va agafar pedres llunars, va inutilitzar el coet i va tornar cap a la Terra a regalar totes les pedres llunars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari !