M'ho varen contar i ho vaig oblidar. Ho vaig veure i ho vaig entendre. Ho vaig fer i ho vaig aprendre. Confucio, 551-479 a.

dimecres, 12 de febrer del 2014

MR. OCUPAT

Mr. Ocupat era una persona molt ocupada, es tenia que levantar a les 6:30 perqué tenia que desdeyunar rápido per a anarse'n al treball. Sempre tenia álgunes reunions que anar. Pero la vesprada havia d'anar a per sa filla al tenis, al seu fill al fútbol i a sa mare a casa de l'amic de sa  mare a jugar al dòmino. També ell va  estudiar dues carreres a la Universitat i havia d'anar desde les set a les nou. I així tots els dies meyns els disabtes i els diumenges que a soles havia de ver el menjar i anar a casa de sa  mare 
Va aplegar un día que el cap del seu treball va dir, que de moment no havien mes reunions, la seva mare va dir que la llevaria altre amic seu a casa del millor amic, els seus fills, els dos, ja tenien dotze anys i ja podien anar a soles al esport i ell ja va terminar els seus estudis. Aleshores no matinava tant i tenia molt de temps lliure.
 Quan es va jubilar era iaio i ell havía d'anar a casa dels seus amics a jugar al dòmino.

1 comentari:

  1. Veig moltes faltes en aquesta història. Els textos ja els vaig corregir a les llibretes i vosaltres els havieu rectificat, així que al passar-los ací no tenen perquè tenir faltes. Aneu més en cura!

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari !