dijous, 16 de gener de 2014

PARTICIPEM A LA NOVA EDICIÓ DE CONECTANT MONS

QUÈ ÉS CONNECTANT MONS?

Connectant mons és una proposta educativa telemàtica que combina l’activitat a l’aula i el treball en xarxa entre alumnat de 6 a 17 anys de diferents realitats culturals, econòmiques i socials, en la qual participen centres de tot el món.
Es treballa a través d’una plataforma telemàtica multilingüe en 8 llengües (italià, castellà, portuguès, anglès, francès, gallec, català i èuscar), en la qual s’interacciona i es treballa de manera cooperativa, organitzats en equips de treball de la mateixa franja d’edat.
Cada any treballem una temàtica concreta relacionada amb l’educació per a una ciutadania global, com ara els drets laborals, el canvi climàtic o la pobresa, amb propostes didàctiques adequades a l’edat.


Els objectius generals de Connectant mons són:
  • Afavorir el diàleg intercultural entre xiquets i xiquetes d’entorns socials i geogràfics diferents.
  • Facilitar un espai de treball cooperatiu efectiu a través de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) que possibilite el coneixement mutu, permeta compartir realitats diverses i descobrir problemes comuns, basant-se en el lema "pensa globalment, actua localment".
  • A partir de la reflexió sobre l’entorn proper i el coneixement sobre la realitat de la resta dels i les participants, prendre consciència sobre les causes que provoquen que una majoria de la població mundial no puga satisfer les necessitats bàsiques i no tinga oportunitats i drets, i elaborar conjuntament una proposta-compromís per canviar aquesta realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari !