M'ho varen contar i ho vaig oblidar. Ho vaig veure i ho vaig entendre. Ho vaig fer i ho vaig aprendre. Confucio, 551-479 a.

dimarts, 15 d’octubre del 2013

APRENEM AMB LES TABLETS

Ja fa dies que hem començat a treballar amb les tablets a classe, i encara que li estem dedicant molt de temps a aprendre com es fan les coses, i que ja hem avançat moltíssim, cada dia  tenim alguna sorpresa quan intentem fer una tasca nova . Per exemple, ahir volia veure un video de matemàtiques, però , no vam poder escoltar el so. Avui, he descobert la possible solució. Així, que he pensat que , a mesura que apareguen els problemes, us aniré posant uns minitutorials ací al bloc. Normalment, les solucions són prou senzilles, només falta caure en elles o que algú te les explique.
Al mateix temps, els pares i mares que tinguen curiositat poden anar aprenent, o ens poden ajudar, quan coneguen alguna utilitat que ens puga servir a classe.
I ara, el primer minitutorial:
Configuració del so per a poder escoltar videos...
1er. Entra en configuración i selecciona SO-VOLUM













2º Veuràs que tens 3 opcions: has de posar volum a l'opció de música, vídeo, jocs i altres continguts multimedia. El problema que teníem és que el so d'aquesta opció estava baix.
Respecte a les opcions de NOTIFICACIONS i SISTEMA, si teniu el volum baixet millor.



Senzill veritat? Doncs ara a configurar la vostra tablet si voleu escoltar els videos. 

2 comentaris:

  1. ¡Qué morro qué teneís, por favor, con tablets y todo! Bueno que os vayan muy bien, ya he visto algunos de los cuentos, están muy bien, los acabarán haciendo de 30 líneas como nosotros...

    ResponElimina
  2. Es verdad que level jaja Carlos tiene razón

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari !