M'ho varen contar i ho vaig oblidar. Ho vaig veure i ho vaig entendre. Ho vaig fer i ho vaig aprendre. Confucio, 551-479 a.

dijous, 18 de febrer del 2016

Valeria i l'espasa màgica

                                                 
   Erase una vegada una princesa que es deia Valeria. Valeria era la princesa del planeta Eternal, era la filla del rei Sukur i la reina Ursa. El planeta Eternal estava siguent atacat per el exercit oscúr de l'emperador Vultan. 
   Un dia l'exercit de Vultan conquistà el castell del rei Sukur, desprès d'una feroç batalla van fer presoners als reis, i els portaren a la temible pesó de la muntanya serp. 
   Valeria estava molt tista i enfadada i va anar a demanar ajuda a la bruixa mussol, anomenada així per la seua sabiduria. Valeria l'implorà ajuda, i la bruixa li va dir que ella era protagonista d'una antiga profecia ja que només ella podía sostenir l'espasa del poder.   
 La bruixa li va dir : alça l'espasa del poder i pronuncia les paraules
                                            “espasa del poder donam la força”


   Valeria alçà l'espasa i pronuncià les paraules, i l'espasa s'iluminà. Es va envoltar d'estreles i  es va convertir en una poderosa guerrera. Es va mirar a l'espill de la gran sala i va vore que portava un traje blanc i una capa roja, en les monyiques portava uns braçalets daurats, i unes botes altes que li arribaven als genolls que també eren daurades.
   La bruixa també li va donar un cavall alat d'olor blanc anomenat Llamp. Valeria li donà les gràcies i se'n va enlairar amb Llamp, i es van dirigir a la muntanya de la serp. Quan va arribar en el pati de la presó li estava perant Cranc l'ajunt de Vultan, Valeria es llançà sobre ell i Cranc la va agafar amb les seues pinces. Després es va soltar de les seues pinces amb una facilitat sorprenent, i amb un moviment ràpid va desembainar la seua espasa i va tallar les dos pinces de Cranc i amb un poderós cop de puny el va llançar per damunt de la muralla. Es va dirigir a l'interior de la presó i es va dirigir als calaboços on trobà als seus pares i amb l'espasa trencà la porta i varen fugir.
    Llamp els esperava en el pati, els pares de valeria van pujar al al cavall que s'enlairà per damunt de la muralla. Mentres Valeria esperava, va aparéixer Vultan que va desembainar la seua espasa. Ella va còrrer cap a ell amb la seua espasa en la mà, i creuaren colps d'espasa, Vultan li donà un cop de puny a Valeria i esta va caure.
   Vultan es reía,  s'alçà tambaleant-se, va alçar l'espasa i cridà les paraules màgiques. La espasa s'iluminà i Valeria s'envoltà d'uns rajos cegadors i li va donar a Vultan un cop d'espasa i va caure per el fossat i va ser el seu fí. 
Després reuní amb els seus pares i es va convertir en protectora del planeta Eternal.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari !